Ozan Keysan bio photo

Ozan Keysan

ODTÜ

WWW

Google+

Twitter

LinkedIn

Github

Belge Şablonları

Ola ki, çeşitli doküman şablonları bulmanız gerekirse (kira sözleşmesi, kaza tespi tutanağı vs. www.belgeler.com adresini bir kenara yazmanızda fayda var.

Sitede her ne kadar gereksiz bir sürü belge  yüklenmiş olsa da, işinize yarayacak birçok doküman örnekleri bulabilirsiniz (Özgeçmiş, rapor şablonları). Ayrıca sağlıktan, ticarete, eğitimden, notalara geniş bir kategori seçeneği var. Eski çizgi romanlar bile var. Bir göz atın, kesin ilginize göre birşey bulacaksınız.

Ayrıca resmi belgeler demişken çok işe yarama potansiyeli olan başka bir site de Gerekli Belgeler. Eğer resmi herhangi bir işlem için hangi belgelerin istendiğini öğrenmek istiyorsanız, ilk bakmanız gereken yer bu site olmalı.

Belgeler.com’un daha kapsamlı ama malesef İngilizce versiyonları da var. Bu konuda en geniş arşive sahip olan site ise  herhalde docstoc.com. Bu siteden de raporlarınız ya da CV’leriniz için güzel şablonlar bulabilirsiniz.

Gene güzel bir doküman sitesi: Scribd. Yalnız bu sitenin amacı biraz daha farklı, yazarların dokümanlarını ya da kitaplarını internetten yayınlamalarına aracılık ediyor. Bu yüzden, sitedeki dokümanların kalitesi genelde oldukça iyi, eğer bir konuda aydınlatıcı bir yazı arıyorsanız, bu sitede bulabilirsiniz.



comments powered by Disqus